Paistetut jättikatkaravun pyrstöt
Jättikatkaravun pyrstöt saavat tässä ohjeessa mukaansa itämaisia makuja. Ravun pyrstöt valmistuvat helposti myös grillissä, jolloin ne kannattaa pujottaa vartaisiin.
200 g jättikatkaravun pyrstöjä
1/2 chili
2 valkosipulinkynttä
1 tl raastettua inkivääriä
2 rkl voita
suolaa
1/2 limen mehu
korianteria
Sulata katkaravun pyrstöt ja silppua chili sekä valkosipuli. Raasta inkivääri. Kuumenna voi paistinpannulla ja kuullota siinä chili, valkosipuli ja inkivääri.
Lisää jättikatkaravun pyrstöt ja paista noin 1-2 minuuttia per puoli. Mausta lopuksi suolalla ja purista päälle limemehua. Koristele korianterisilpulla.
Kommentit
Lähetä kommentti