Salsakastike - itse tehtynä parempaa ja halvempaa

Salsakastikkeen tekee helposti itse tomaattimurskasta
Salsakastike on myös yksi sellainen, joka kannattaa tehdä itse. Se on halvempaa, terveellisempää ja parempaa ja kaiken lisäksi se on vielä helppoa. Salsakastike on ehdoton lisäke tortilloihin, burritoihin, tacoihin ja tacolastuille.

















Salsakastike

1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
oliiviöljyä
1 prk tomaattimurskaa (esimerkiksi Mutti)
1/2 chili
1 tomaatti
suolaa
mustapippuria
sokeria

Kuullota pieneksi silputut sipulit oliiviöljyssä kattilassa. Lisää tomaattimurska ja pieneksi pilkotut chili ja tomaatti. Anna hautua matalalla lämmöllä noin 15 minuuttia. Mausta suolalla ja mustapippurilla sekä ripauksella sokeria. Salsan tulisuutta voit säädellä chilin määrällä.


Salsakastike kruunaa meksikolaisen ruoan

Kommentit

Lähetä kommentti

Blogin luetuimmat jutut