Pippurinen kanakeitto

Pippurinen kanakeitto

Pippurinen kanakeitto on kuulunut jo kauan omiin arkiruokasuosikkeihini. Tämä keitto on helppoa, nopeaa ja ihan älyttömän hyvää. Sulatejuustona voi käyttää jotakin muutakin, mutta omasta mielestäni tähän keittoo soveltuu parhaiten Valion viherpippurisulatejuusto.


Pippurinen kanakeitto
4 annosta

2 rkl öljyä
300 g kanan filesuikaleita
4 perunaa
1 l vettä
1 kanaliemikuutio tai 2 rkl kanafondia
250 g pakastekeittojuureksia
250 g viherpippurisulatejuustoa

Kuumenna öljy kattilassa ja ruskista kanat öljyssä. Kuori perunat ja lohko ne kuutioiksi. Lisää perunat, vesi, fondi sekä keittojuurekset kattilaan ja keitä noin 15 minuuttia, kunnes perunat ovat kypsiä. Pilko sulatejuusto kuutioiksi ja lisää se keittoon. Anna keiton kiehahtaa ja sekoita hyvin, jotta juusto sulaa kokonaan. Voit halutessasi koristella keiton persiljalla, ruistikuilla tai vaikka siemenillä.


Kommentit

Blogin luetuimmat jutut