Ravintolapäivä - Moon Bridge BBQ

Ravintolapäivän menu

Ravintolapäivä on vuonna 2011 alkunsa saanut ruokatapahtuma, jossa kuka tahansa voi perustaa oman ravintolansa ja toteuttaa omat ruokaideansa. Nykyään ravintolapäivä järjestetään neljä kertaa vuodessa ja me osallistuimme tapahtumaan nyt elokuussa toista kertaa.

Asiakkaita jonoksi asti tekemässä tilaustaan

Ravintolamme nimi on Moon Bridge BBQ ja nimensä mukaisesti ruokalistamme koostui grillatusta ruoasta. Pääruokana tarjosimme BBQ Plate -annoksen sekä liha- että kasvisversiona ja jälkiruokana amerikkalaisia pannukakkuja. BBQ Plate koostui pulled porkista, chorizo-makkarasta, grillatusta kanasta, grillatuista perunoista sekä coleslawsta, pikkelöidystä punasipulista ja aiolista. Kasvisversiossa oli lihat korvattu falafel-pyöryköillä ja papupadalla.

BBQ Plate

Amerikkalaisen pannukakun paistoimme tilauksesta valurautaisella blinipannulla ja tarjosimme sen vadelmien, sitruunatahnan ja vaahterasiirapin kanssa.


Minä paistamassa amerikkalaisia pannukakkuja BGE Minimaxilla

Sää helli meitä tapahtuman aikana ja väkeä kävikin piha-alueella todella paljon. Annoksia meni neljän tunnin aikana yhteensä lähes 200, joten kiirettä riitti kyllä koko ajan kuuden grillin lämmössä. Meitä oli kolme henkilöä tekemässä ruokaa minkä lisäksi saimme vielä tarjoiluapua perheenjäsenistämme. Halusimme pitää ruoan hinnat maltillisina, sillä tällaisten tapahtumien tärkein osa on levittää hyvää mieltä ympäriinsä. Kulut saimme tapahtuman tuotoilla onneksi katettua ja kahden vuoden kokemuksen jälkeen ehkä uskallamme olla taas ensi vuonna mukana grillaamassa. Kannattaakin ottaa seurantaan meidän Facebook-sivumme facebook.com/moonbridgebbq/.

Minä, Mika ja Mikael grillien äärelläKommentit

Blogin luetuimmat jutut