Kisaevästä kiekkofinaaliin - Mörkö-Hodari
Mörkö-Hodari ja Marko "Mörkö" Anttila mtvuutiset.fi sivuston kuvassa |
Mörkö-hodarit täytetään chorizo-makkaralla, taco-lastuilla ja majoneesilla. Rasvaisuutta ja suolaisuutta taittaa raikas tomaattisalsa.
Mörkö-Hodarin täytteenä on mm. chorizoa, tacolastuja ja tomaattisalsaa |
Mörkö-Hodari
4 kpl
4 Hot Dog -sämpylää
4 Chorizo-makkaraa (raaka)
tacolastuja
sinihomejuustomurua
kuivattua sipulia
1 dl majoneesia
1tl srirachaa
1 tl dijon sinappi
1 lime
1 tomaatti
1 kevätsipuli
korianteria
sokeria
mustapippuria
Sekoita majoneesi, sriracha ja sinappi keskenään. Purista sekaan puolikkaan limen mehu ja nosta maustumaan jääkaappiin hetkeksi.
Pilko tomaatti ja kevytsipuli pieneksi ja laita ne kulhoon. Lisää mukaan puolikkaan limen mehu ja kourallinen silputtua korianteria. Mausta salsa ripauksella sokeria ja mustapippurilla. Nosta kulho jääkaappiin maustumaan.
Tee haarukalla muutamia reikiä makkaran kuoreen ja grillaa makkarat tai paista uunissa (225 astetta, 15-20 min) kypsiksi. Halkaise kypsät makkarat kahtia.
Lämmitä sämpylöitä kevyesti. Levitä molemmille puolille majoneesia ja laita pohjan päälle muutama tacolastu. Nosta lastujen päälle makkarat sekä reilusti tomaattisalsaa. Ripottele päällimmäiseksi homejuustomurua sekä kuivattua sipulia ja nosta kansi päälle.
Kannusta Suomi voittoon Mörkö-Hodarin avulla!
Mörkö-Hodari on sen verran tuhtia evästä, että sillä pärjää koko pelin |
Kommentit
Lähetä kommentti