Kisaevästä kiekkofinaaliin - Mörkö-Hodari

Mörkö-Hodari ja Marko "Mörkö" Anttila mtvuutiset.fi sivuston kuvassa

Sunnuntai-iltana koko Suomi jännittää televisioiden ääressä jääkiekon mm-kisojen finaalia. Vuoden 2019 kisojen sankariksi ja legendaksi on kohoamassa joukkueen kapteeni Marko "Mörkö" Anttila. Tästä syystä kehitinkin kisaevääksi Mörkö-Hodarin, joka sisältää niin paljon makuja ja energiaa, että niin kiekkofani kuin Mörkökin jaksaa tämän avulla pelin loppuun asti.

Mörkö-hodarit täytetään chorizo-makkaralla, taco-lastuilla ja majoneesilla. Rasvaisuutta ja suolaisuutta taittaa raikas tomaattisalsa.

Mörkö-Hodarin täytteenä on mm. chorizoa, tacolastuja ja tomaattisalsaa

Mörkö-Hodari
4 kpl

4 Hot Dog -sämpylää
4 Chorizo-makkaraa (raaka)
tacolastuja
sinihomejuustomurua
kuivattua sipulia

1 dl majoneesia
1tl srirachaa
1 tl dijon sinappi
1 lime

1 tomaatti
1 kevätsipuli
korianteria
sokeria
mustapippuria

Sekoita majoneesi, sriracha ja sinappi keskenään. Purista sekaan puolikkaan limen mehu ja nosta maustumaan jääkaappiin hetkeksi.

Pilko tomaatti ja kevytsipuli pieneksi ja laita ne kulhoon. Lisää mukaan puolikkaan limen mehu ja kourallinen silputtua korianteria. Mausta salsa ripauksella sokeria ja mustapippurilla. Nosta kulho jääkaappiin maustumaan.

Tee haarukalla muutamia reikiä makkaran kuoreen ja grillaa makkarat tai paista uunissa (225 astetta, 15-20 min) kypsiksi. Halkaise kypsät makkarat kahtia.

Lämmitä sämpylöitä kevyesti. Levitä molemmille puolille majoneesia ja laita pohjan päälle muutama tacolastu. Nosta lastujen päälle makkarat sekä reilusti tomaattisalsaa. Ripottele päällimmäiseksi homejuustomurua sekä kuivattua sipulia ja nosta kansi päälle. 

Kannusta Suomi voittoon Mörkö-Hodarin avulla!


Mörkö-Hodari on sen verran tuhtia evästä, että sillä pärjää koko pelin


Kommentit

Blogin luetuimmat jutut