Makumatka Vietnamiin

Ho Chi Minh City (Pixabay License)

Pitkä syksyn ja talven odotus alkaa vihdoin kääntymään voiton puolelle ja lomamatka alkaa lähestymään. Matkakohteeksemme valikoitui Vietnam ja aika pitkälti sen upean ruokakulttuurin takia. Olen kerran aiemmin käynyt Vietnamissa ja tykästyin todella sen makumaailmaan, jossa yhdistyy Aasian maut Ranskan siirtomaa-ajan makuihin.

Matkan suunnittelu alkoi muutama kuukausi sitten ja lennoista löysin hyvän tarjouksen Qatar Airwaysin kautta, jolloin meillä on koneen vaihto Dohassa molempiin suuntiin mennessä. Qatarilla olemme lentäneet aiemminkin ja minä tykkäsin sekä heidän hyvistä ja siisteistä koneista että myös heidän tarjoiluista.


Qatar Airways (Pixabay License)

Hotelleja sen sijaan tulikin etsittyä huomattavasti kauemmin. Loman aikana olemme Ho Chi Minh Cityssä sekä Mui Ne:ssä ja koko matkan aikana yövymme neljässä eri hotellissa. Hotelleja vertailimme hyvinkin monien eri kriteerien mukaan ja onneksi siihen löytyy nykyään monia sivustoja avuksi. Itse olen tykännyt eniten käyttää Momondoa. Saa nähdä minkälaiset valinnat tuli tehtyä.Kerron lisää matkakuulumisia ja kokemuksia seuraavissa postauksissa matkan jälkeen.

Kommentit

Blogin luetuimmat jutut