Viiniä verkkokaupasta

Glöet White Sparkling Sangria ja Punto Rosa Millesimato Brut

Yli 8000 erilaista alkoholijuomaa. Laadukkaita ja myös harvinaisempia viinejä. Ei toimituskuluja. Kyllä. Se on mahdollista Suomessa. Ja se on myös laillista. Kyseessä on Alkon verkkokauppa.

Päätin kokeilla, että miten Alkon verkkokauppa toimii ja tein kaksi eri tilausta. Toisen tilauksen tein lahjatilauksena toiselle paikkakunnalle ja toisen tein itselleni. Toimitusajaksi Alko ilmoittaa neljä arkipäivää tilauksesta ja lisämaksulla tuon toimitusajan saa lyhennettyä kahteen arkipäivään. Minun lahjatilaukseni toimitus kesti viisi arkipäivää, mutta tuo oma tilaukseni tuli jo kahdessa päivässä, vaikka en ollut valinnut lisämaksullista nopeaa toimitusta.

Viinit on pakattu tukevaan pahvilaatikkoon

Parasta Alkon verkkokaupassa on valikoiman laajuus ja se, että viinejä voi rauhassa miettiä ja valikoida kotisohvalta käsin. Kiitos Suomen alkoholilainsäädännön, on ostokset käytävä kuitenkin hakemassa valitsemastaan Alkosta. Alkoihin on nyt tullut omat noutopiste-tiskit, joista lähetys käydään noutamassa henkilöllisyystodistusta ja tilausvahvistusta vastaan.

Verkkokaupasta voi rauhassa etsiä uusia viinejä maisteltavaksi

Minä tilasin omaan tilaukseeni pari viiniä, jotka kuuluivat Alkon tilausvalikoimaan eikä niitä meidän lähikaupan hyllystä löytynyt. Toinen tilaamani viini oli Glöet White Sparkling Sangria, josta kirjoitin jouluisen sangria reseptin blogiini. Ja toinen toinen oli Ruoka & Viini messuilla maisteltu Punto Rosa Millesimato Brut.


Punto Rosa Millesimato Brut jäi mieleen Ruoka & Viini messuilta

Glöet White Sparkling Sangrian tilasin jouluista sangriaa varten

Kaiken kaikkiaan minulle jäi positiivinen kuva Alkon verkkokaupasta ja tulen varmasti käyttämään sitä jatkossakin, kun mietin viinejä vaikkapa illalliselle.

Kommentit

Blogin luetuimmat jutut