Vuosi täynnä - TOP 3 jutut

Bloggarin tärkeimmät työvälineet eli tietokone ja kamera. Kuvaan eksyi myös pari lempimaustettani eli savupaprikajauhe ja tryffelisuola

Niin se vain on vuosi hurahtanut siitä, kun aloitin tämän blogin kirjoittamisen. Tekstejä on tullut yhteensä 54 eli noin yksi viikossa. Tahti olisi voinut olla vähän tiheämpääkin, mutta yritän pitää taas nyt säännöllisyyttä yllä kirjoittamisessa. Aloitin blogin kirjoittamisen oikeastaan kahdesta syystä. Ensimmäisenä oli se, että olen aina pitänyt kirjoittamisesta ja toisena oli se, että halusin tutustua sosiaalisen median ja blogien maailmaan myös markkinoinnillisesta näkökulmasta. Halusin myös oppia valokuvausta ja kuvankäsittelyä. Sitten tajusin, että nämä kaikki pystyy yhdistämään perustamalla oman blogin. Seuraavana olikin aiheen keksiminen ja sekin tuli helposti, sillä olen ollut kiinnostunut ruoanlaitosta ihan pienestä pitäen. Joten näin syntyi "Maku on tärkein".

Vuoden aikana aktiivisuuteni on kohdistunut ehkä enemmän Instagramiin, mutta myös Facebookiin ja Pinterestiin pyrin tuottamaan sisältöä. Suosittelen kuitenkin ottamaan seurantaan tilini sekä Instagramissa että Facebookissa, jolloin saat helposti tietoa uusista päivityksistä. Lisäksi Instagramin puolelle tuotan säännöllisesti uutta sisältöä myös blogin ulkopuolelta.


Blogini on kerännyt jo hienosti lukijoita vuoden aikana ja kolme luetuinta juttua ovat tässä:

1. Wolt rantautui Kuopioon
Wolt ruoankuljetuspalvelu aloitti Kuopiossa ja tässä blogitekstissä testasin sen toimivuutta heti tuoreeltaan.

Bowl D1nerin burger Woltin kautta tilattuna


2. Uskomattoman mehevä lihamureke
Ohje överityylisestä lihamurekkeesta, josta ei makua puutu. Tämä on äijäruokaa parhaimmillaan.

Uskomattoman mehevä lihamureke on kuorrutettu pekonilla


3. Kanawokki
Tämä ohje kanawokista on noussut nyt vasta myöhemmin yhdeksi haetuimmista ruokaohjeista.

Herkullinen ja terveellinen kanawokki


Suuri kiitos teille kaikille lukijoilleni, jotka olette aktiivisesti seuranneet kirjoittelujani jo vuoden ajan. Tästä on hienoa jatkaa eteenpäin.

PS. Otan mielelläni vastaan ideoita ja toiveita aiheista, ohjeista tai testeistä, niin pyrin toteuttamaan niitä tulevissa teksteissäni. Voitte laittaa toiveita alla olevaan kommenttikenttään tai sitten lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen makuontarkein(ät)gmail.com.

Kommentit

Blogin luetuimmat jutut