Wolt rantautui Kuopioon

American Cheese and Bacon Burger
Wolt ruoankuljetuspalvelu rantautui vihdoin myös Kuopioon, joten pitihän sitä testata. Kuopiosta löytyy jo 20 ravintolaa, jotka ovat mukana Woltissa. Ravintoloista löytyy itämaisia ruokia, pizzaa, sushia ja niin edelleen, mutta ylivoimaisesti eniten valikoimassa on burgereita, joita löytyy monelta eri ravintolalta. Harmillista on, että kotiinkuljetusalue on vielä aika pieni Kuopiossa ja esimerkiksi minun kotiosoitteeseeni Wolt ei toimita, vaikka asun noin kymmenen kilometrin päässä keskustasta, Näin ollen ensimmäinen testauskerta täytyi tehdä noutopalveluna eli tilasin Woltin kautta ruoat ja kävin noutamassa ne ravintolasta.

Tilaus tehdään joko Woltin omassa sovelluksessa tai Woltin nettisivujen kautta. Kun osto on tehty, niin sovellus näyttää tilauksen valmistumisen tilanteen ja jäljellä olevan ajan. Ruoat myös maksetaan sovellukseen liitetyllä pankkikortilla, joten ruokien noutaminen ravintolasta on nopeaa ja helppoa.

Päätin tilata ruoat burgereistaan kuuluisasta Bowl D1nerista. Otimme American Cheese & Bacon burgerit, joista toinen oli gluteeniton. Hyvä ominaisuus Woltissa olikin, että gluteenittoman vaihtoehdon pystyi valitsemaan suoraan sovelluksesta. Lisäkkeeksi otimme sekä tavalliset että bataattiranskalaiset ja dipeiksi aiolin sekä Jack Daniel's BBQ:n. Burgerit oli pakattu melko kevyesti jo ympäristöäkin ajatellen pahvisiin rasioihin. Burgerit olivat tunnettua Bowl D1nerin laatua ja maistuivat todella herkullisilta. Bataattiranskalaiset olivat hieman pehmenneitä, mutta se johtui todennäköisesti siitä, että ne pääsivät kotimatkan aikana jäähtymään. Kaiken kaikkiaan sekä Wolt että Bolw D1ner toimivat erinomaisesti ja voin suositella kumpaakin lämpimästi. Ainoa miinus on Woltin pieni kuljetusalue, mutta toivotaan että se laajenee lähiaikoina.

Ruoat oli pakattu ekologisesti paperipusseihinBataattiranskalaiset sekä dippeinä Jack Daniel's BBQ ja aioliKommentit

  1. Vitsi oli kiva jos meillekin tulisi tuo ruoankuljetuspalvelu, tilaisin varmaan joka päivä. Tuo on kätevää, että sovelluksesta näkee suoraan valmistusmisajan sekä miten valmistus menee. Pitääpä itsekin ladata tuo ja mennä johonkin kaupunkiin koittamaan, missä se toimii ihan vaan mielenkiinnosta. Hyvännäköiset hampparit näyttää olevan tuolla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hamppareista täytyy sen verran sanoa, että tuon ravintolan burgerit valittiin Suomen parhaimmiksi viime kesänä yleisöäänestyksessä. Ja ravintola tunnetaan nykyään nimellä Burger5 Kuopiossa.

      Poista

Lähetä kommentti

Blogin luetuimmat jutut