Hävikkiruokaa verkkokaupasta osa 2

Matsmartin lähetysKirjoitin pari viikkoa sitten tekstin Hävikkiruokaa verkkokaupasta, jossa testasin Fiksuruoka.fi verkkokauppaa. Nyt testasin toista isoa toimijaa eli ruotsalaista Matsmartia. Kyseessä on hyvin samanlainen verkkokauppa kuin Fiksuruoka.fi, mutta ainakin tilaushetkillä Matsmartin valikoima oli mielestäni suurempi ja monipuolisempi. Valikoimista löytyy myös hyvin esimerkiksi luomutuotteita ja gluteenittomia tuotteita sekä erilaisia proteiinipatukoita ja -jauheita.

Matsmartilta tein tilauksen lauantaina ja paketti oli noudettavissa Postin pakettiautomaatista seuraavana keskiviikkona, joten toimitus oli yhtä nopea kuin Fiksuruoka.fi:llä. Kuvassa näkyvä laatikollinen maksoi 32,25 euroa ja postikulut tulivat kaupan päälle alennuskoodilla. Normaalisti postikulut olisivat olleet 6,90 euroa.


Lähetys oli hyvin pakattu ja toimitus oli kaikin puolin kunnossa. Itse jäin etsimään paketista lähetyslistaa, sillä sitä ei ollut mukana. Sinänsä tuossa ei ollut mitään ongelmaa, sillä sähköpostiin oli lähetetty tilausvahvistus aiemmin, josta pystyin tarkistamaan lähetyksen oikeellisuuden. Tuotteet olivat muuten ok, mutta kahvipaketti oli pehmeä ja tomaattimurskatölkit olivat rutussa. Tämä ei varmaankaan ollut kuljetusvaurio, sillä laatikko oli täysin ehjä eli nämä olivat jo lähteneet liikenteeseen 2-laatuisina. Tämäkään ei haittaa tuotteiden käyttöä, mutta mikäli kaikki kyseiset tuotteet ovat huonolaatuisissa pakkauksissa, niin mielestäni tästä voisi mainita tuotteiden esittelyteksteissä.

Kaikin puolin minulle jäi Matsmartistakin hyvä ja toimiva kuva ja ruokahävikin vähentämisen lisäksi mukavinta on kokeilla uusia ja erilaisia ruokatarvikkeita. Tulen varmasti käyttämään tätä jatkossakin, kun keittiön kuiva-ainekaappi kaipaa täydennystä.

Matsmartilta löytyi paljon erilaisia kuivattuja hedelmiä

Kommentit

Blogin luetuimmat jutut